Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Cowgirl
v/Tanja Bromley
Vestermarievej 17
3700 Rønne

CVR: 38189573
Personligt ejet mindre virksomhed (PMV)

Betaling
På nuværende tidspunkt accepterer Cowgirl.dk alene forudbetaling via bankoverførsel.

Først når betalingen er modtaget af Cowgirl.dk, anses den bestilte vare for reserveret.
Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer, da der i nogle tilfælde kun findes ét eksemplar af varen.

Ved betaling ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Levering
Medmindre andet er oplyst ved den enkelte vare, er leveringstiden imellem 2-5 hverdage efter vi har modtaget din betaling.
Haster din ordre, bedes du kontakte os vedr. mulighederne for evt. hurtig levering.

Porto/fragt
Medmindre andet er angivet ved den enkelte vare, udgør vores fragtomkostninger i Danmark:

Forsikret pakke, 0-1 kg: 39,- kr
Forsikret pakke, 1-5 kg: 49,- kr
Forsikret pakke, 5-10 kg: 59,- kr
Forsikret pakke, 10-20 kg: 99,- kr

Leveringen sker til nærmeste posthus.

Levering til Grønland, Færøerne samt til udlandet kan arrangeres. Kontakt os med liste over ønskede varer, så vender vi tilbage til dig med en fragtpris.


Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail med udfyldt standardfortrydelsesformular til: the@cowgirl.dk
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
                                                                                                                     
1.    Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

2.    Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

3.    Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

4.    Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,


5.    Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Cowgirl
v/Tanja Bromley
Vestermarievej 17
3700 Rønne

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Cowgirl
v/Tanja Bromley
Vestermarievej 17
3700 Rønne

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos; Cowgirl og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.cowgirl.dk er Tanja Bromley.

Som registreret hos Cowgirl, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: the@cowgirl.dk


Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse direkte til os. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr
  
  


Handelsbetingelserne er senest opdateret 17.11.2016